Woezie

Voor het nieuwe schooljaar neemt ook Drive up Safety een nieuwe start en dat doen we graag in stijl! Met een make-over waar zelfs Jani Kazaltzis jaloers op zou zijn, maakt ons team zich klaar om opnieuw onze secundaire scholen te bestormen en onze verkeersveilige boodschap te verspreiden. Onze wapens: een sterk uitgebreid aanbod voor scholen, compleet gerestylede workshops, coole informatieve postkaarten, affiches en leuke gadgets.

Om echt aan verkeersveiligheid te werken, moeten we natuurlijk blijven vechten tegen de grootste killers in het verkeer: zichtbaarheid, afleiding, alcohol en drugs, snelheid en het niet dragen van de veiligheidsgordel. Het goede nieuws is dat we hier allemaal zelf iets aan kunnen doen, want verkeersveiligheid begint bij onszelf! Vertrekkend vanuit die activerende en positieve boodschap zetten wij in op een betere verkeersattitude.

Wij zijn ervan overtuigd dat onze scholencampagne-beelden een coole, ludieke reminder kunnen zijn om ons dag-in dag-uit in te zetten voor een verkeersveiligere wereld. Bij ons geen wijzende vingertjes of belerend gedoe, maar een ludieke aanpak en ervaringsgerichte workshops. Enkel zo wordt verkeersveiligheid eindelijk fun en bespreekbaar voor een jong publiek!

Wedden dat de boodschap zo wel blijft hangen?

SHINE – Reflect: Be the light of the party!

FOCUS – Telefoon NEER in het VERKEER!

ZOEF – Drive Fast, Die Young!

KLIK – VEILIGheidsGORDEL!

<