GAR-applicatie / Guardian Angel applicatie

De Guardian Angel app doet je smartphone flitsen in allerlei kleuren patronen en maakt je onmiddellijk extra zichtbaar in het verkeer. Zodra de app geïnstalleerd is, bevestig je de smartphone op een veilige en zichtbare manier aan het lichaam, door bijvoorbeeld gebruik te maken van een smartphone-armband of een waterdicht smartphonehoesje.

Met reflecterend of (met deze app) lichtgevend materiaal ben je tot 150 meter zichtbaar in het donker. Deze afstand kan van levensbelang zijn, rekening houdend met de reactietijd en stopafstand van een auto. Zeker tijdens de donkere winterperiode raden wij aan om naast de reglementaire fietsverlichting ook extra reflecterende en/of lichtgevende gadgets te voorzien.

Download gratis app

Wil je je meer zichtbaar maken in het verkeer en dit op een coole en originele manier? Dan is deze applicatie zeker iets voor jou! Met deze hippe tool kan je smartphone je beschermen in het verkeer!

Let op! Deze applicatie vormt geen alternatief voor de reglementaire fietsverlichting. Het is een tool waarmee je je als voetganger of fietser extra zichtbaar kan maken in het verkeer. Het gaat hier dus om een optionele, extra zichtbaarheidstool.