Waarom Drive Up Safety?

Positief & ludiek

Met Drive up Safety wordt het veelal saaie thema van verkeersveiligheid spannend en fun! Vanuit een positieve houding trachten wij uw werknemers aan te zetten om zich veilig te bewegen op de weg. Niet met het wijzende vingertje noch met choquerende beelden, wél aan de hand van ludieke situatieschetsen, coole filmpjes en toffe activiteiten. Wij zorgen voor de positieve en ludieke toets op uw Safety day!

Professioneel

Onze workshops werden samengesteld door een team van pedagogen, leerkrachten en verkeersexperten. Daarnaast zetten wij steeds professionele en ervaren lesgevers en medewerkers in die een interne opleiding genoten. Wij streven telkens naar de beste kwaliteit door regelmatig te evalueren, te herwerken en in te spelen op nieuwe trends. Ondertussen heeft Drive up Safety al meer dan 16 jaar aan ervaring en expertise opgebouwd in het domein van de verkeersveiligheid. Verschillende gemeenten, politiezones en bedrijven zoals Goodyear, AB-Inbev, Alken-Maes, Umicore, VAB, Fidea en Janssen Pharmaceutica mogen wij tot onze tevreden, terugkerende klanten rekenen!

Creatief & ervaringsgericht

Verkeersveiligheid is al vaak een ver-van-mijn-bed-show. Nog te veel denkt men dat het ons niet zal overkomen. Daarom zet onze vzw ervaringsgerichte tools in, gaande van een interactief afleidingsspel tot simulaties met dronkenmansbrillen en de tolwagen, die uw medewerkers aanzetten om zelfstandig tot nieuwe inzichten te komen. Drive up Safety tracht ook steeds creatief uit de hoek te komen. Zo ontwikkelden wij enkele smartphone-applicaties die wij ook actief inzetten tijdens onze workshops. Kortom, Drive up Safety biedt de perfecte balans tussen theorie én praktijk!

Op maat van uw bedrijf of vereniging

Binnen ons aanbod kan u kiezen uit verschillende thematische workshops en activiteiten. Onze medewerkers zoeken samen met u naar de meest aansluitende workshop voor uw werknemers. Kadert de beoogde workshop of activiteit in een Safety Day? Wilt u wel ruimte maken voor sensibilisering maar mag dit niet teveel kostbare werktijd in beslag nemen? Hoe dan ook, ongetwijfeld vinden wij samen een formule die perfect past binnen uw concept. Wij staan ook steeds open voor uw ideeën en werken ook graag een workshop of activiteit op maat uit! Indien u onze workshops boekt via VAB Rijschool kan u genieten van uw KMO-portefeuille.

Waardevolle investering

Een workshop boeken bij Drive up Safety betekent, naast de sensibilisering van uw werknemers, ook een enorme steun aan onze dagelijkse werking. De opbrengsten die wij halen uit ons bedrijfsaanbod maken het namelijk mogelijk om in een zo laag mogelijk tarief te voorzien voor scholen. Scholen vormen voor ons het ideale kanaal om jongeren te bereiken met onze verkeersveiligheidsboodschap, maar helaas beschikken zij niet altijd over de nodige middelen om aan verkeerseducatie te doen. Op deze manier werkt uw bedrijf mee aan een verkeersveiligere wereld!