Verhuur

U wil graag zelf een verkeersveilige vorming verzorgen, maar u weet niet waar beginnen? Zoek niet langer! Drive up Safety verhuurt het nodige didactisch materiaal, aangevuld met heldere lesfiches vol leuke suggesties en educatieve postkaarten en posters. Zo heeft u alles om interactief aan de slag te gaan rond thema’s zoals alcohol, afleiding en zichtbaarheid in het verkeer.

Algemene huurvoorwaarden:

  • Na ontvangst van het huurpakket kan je het gehuurde materiaal voor 1 werkdag gebruiken;
  • Na het gebruik wordt het gehuurde materiaal onmiddellijk, op eigen kosten, teruggestuurd.   Bij het niet tijdig ontvangen van het huurpakket rekenen wij een dubbele huurprijs aan;
  • Promillebrillen kunnen niet per stuk gehuurd worden;
  • Bij schade of verlies rekenen wij de aankoopprijs van de promillebril(-len) in kwestie aan. Gelieve dit tijdig te melden aan één van onze medewerkers;

1. Woezie huurpakket

Met de dronkenmansbrillen op worden uw leerlingen op slag beschonken! Via leuke behendigheids- en reactietestjes ervaren zij aan den lijve wat de gevolgen van alcoholintoxicatie zijn. Laat uw creativiteit de vrije loop! Inspiratie en achtergrondinfo vindt u in onze lesfiche.

Inhoud: 2 dronkenmansbrillen, educatieve postkaarten en poster, lesfiche

PROMILLEBRIL

2. Focus huurpakket

Zijn uw leerlingen vergroeid met hun smartphone? Schallen de beats door die koptelefoon wanneer ze onderweg zijn? Dankzij het afleidingsspel ontdekken uw leerlingen de gevaren van afleiding in het verkeer. De tips en facts van de postkaarten maken de leerervaring compleet.

Inhoud: 1 afleidingsspel, educatieve postkaarten en poster, lesfiche

afleiding

3. Combi huurpakket

Liever twee vliegen in één klap? Geen probleem! Combineer het Woezie met het Focus pakket tegen een voordelige prijs. Het Combi huurpakket bevat zowel een set van 2 dronkenmansbrillen als het afleidingsspel en de bijhorende educatieve tools.

Inhoud: 2 dronkenmansbrillen, 1 afleidingsspel, educatieve postkaarten en posters, lesfiche

blaastoestel

4. Shine huurpakket – Dodge-the-Dark

Ga met uw leerlingen over naar the dark side tijdens Dodge-the-Dark! In deze ‘duistere’ versie van trefbal worden de voordelen van een fluohesje snel duidelijk. Houd een fluo-fashionshow met de coole zichtbaarheidsmaterialen! Spelregels en info vindt u in de lesfiche.

Inhoud: Dodge-the-Dark spel, verschillende zichtbaarheidsmaterialen, educatieve postkaarten en poster, lesfiche

blaastoestel