Non-profit

Wil je zelf graag een verkeersveilige activiteit op poten zetten? Ben je nog op zoek naar een leuke doe-activiteit? Drive up Safety verhuurt het nodige materiaal.

Algemene huurvoorwaarden:

  • Na ontvangst van het huurpakket kan je het gehuurde materiaal voor 1 werkdag gebruiken;
  • Na het gebruik wordt het gehuurde materiaal onmiddellijk, op eigen kosten, teruggestuurd.   Bij het niet tijdig ontvangen van het huurpakket rekenen wij een dubbele huurprijs aan;
  • Promillebrillen kunnen niet per stuk gehuurd worden;
  • Bij schade of verlies rekenen wij de aankoopprijs van de promillebril(-len) in kwestie aan. Gelieve dit tijdig te melden aan één van onze medewerkers;

1. Woezie huurpakket

De dronkenmansbrillen stellen de drager in staat om het effect van alcoholintoxicatie binnen een nuchtere setting te ervaren. De drager zal op een speelse manier duidelijk ondervinden dat het behoorlijk moeilijk wordt om eenvoudige handelingen uit te voeren wanneer er sprake is van intoxicatie.

Huurt u de brillen, dan sta je zelf in voor de begeleiding van het spel én kan u eigen creativiteit gebruiken om een activiteit hierrond te bedenken ( b.v. parcours creëren, testjes opzetten, …). Uiteraard zorgen wij voor een gebruikersfiche, waarop reeds een aantal voorbeeldactiviteiten staan uitgewerkt.

We beschikken zowel over dag-als nachtbrillen met verschillende niveau’s van intoxicatie. Wij stellen graag een pakket op maat samen, volgens beschikbaarheid.

PROMILLEBRIL

2. Focus huurpakket

Het focus-pakket bevat een leuke boardgame die de gevaren van afleiding in het verkeer, zoals sms’en en telefoneren, illustreert. Afleiding vormt, naast alcohol, gordeldracht, snelheid en zichtbaarheid, een belangrijke risicofactor in het verkeer. De aanwezigheid van elektronische apparatuur in het verkeer, zoals smartphones en navigatiesystemen is hierbij een belangrijke oorzaak. Maar ook op de fiets of te voet kan de smartphone voor verkeersonveilige situaties zorgen. Dit spel bezorgt uw deelnemers al doende vele nieuwe inzichten!

afleiding

3. Combi huurpakket

Doe je voordeel en combineer alcohol en afleiding voor een voordelige prijs. Het combipakket bevat zowel het set met de 3 promillebrillen als het afleidingsspel!

4. Blaas-zinnig huurpakket

Organiseert u een fuif met uw organisatie? Of een personeelsevent?  Wilt u de veiligheid van uw deelnemers garanderen? Drive up Safety verhuurt het nodige materiaal!

Met het DUS-blaastoestel  kan je beroep doen op eigen vrijwilligers of personeelsleden om van de feestvierders een vrijblijvende ademtest af te nemen. Zo garandeert u een veilige thuiskomst! Het blaastoestel is professioneel en eenvoudig in gebruik. Het pakket bevat tevens een gebruiksaanwijzing en 200 blaaspijpjes voor eenmalig gebruik. Extra blaaspijpjes kunnen steeds aangekocht worden.

blaastoestel