SHINE – Reflect: Be the light of the party!

Alle workshops worden steeds voorzien van een korte inleiding over verkeersveiligheid in België met aandacht voor de oorzaken van verkeersongevallen en de statistieken. Hierbij vertrekken wij telkens vanuit de leefwereld en de ervaringen van de leerlingen. Alle theorie wordt op een positieve en interactieve wijze aangebracht. De praktische opdrachten zorgen voor de nodige afwisseling, betrokkenheid en fun. Onze aanpak stemmen wij ook steeds af op het niveau van de leerlingen. Iedere workshop kan verzorgd worden in het ASO, TSO, KSO en BSO. Wij hebben tevens ervaring met BUSO. Het is bovendien mogelijk om twee themaworkshops te combineren.

KA AALST (4)

Algemeen

Duur: 1 sessie duurt 50 min. Maximum 6 sessies per dag.

Doelgroep: Alle leerlingen uit het secundair en hoger onderwijs

Groepsgrootte: Maximaal 20 à 25 leerlingen per sessie

Benodigd materiaal: Klaslokaal met beamer en geluidsinstallatie. Indien mogelijk een lokaal van ongeveer 40 m2 dat te verduisteren valt.

Omschrijving

Fluo uncool? Dat is zo passé na deze workshop! In een verduisterde demo ontdekken uw leerlingen hoe ze kunnen shinen in stijl. Op de tast tijdens ons Dodge-the-Dark spel ervaren zij waarom de nodige bling in het donker levensnoodzakelijk is. Leuke klasexperimenten en filmpjes leggen de gevaren van de dode hoek bloot.