Profit

Wil je zelf graag een verkeersveilige activiteit op poten zetten? Ben je nog op zoek naar een leuke doe-activiteit? Drive up Safety verhuurt het nodige materiaal.

Algemene huurvoorwaarden:

  • Na ontvangst van het huurpakket kan je het gehuurde materiaal voor 1 werkdag gebruiken;
  • Na het gebruik wordt het gehuurde materiaal onmiddellijk, op eigen kosten, teruggestuurd.   Bij het niet tijdig ontvangen van het huurpakket rekenen wij een dubbele huurprijs aan;
  • Promillebrillen kunnen niet per stuk gehuurd worden;
  • Bij schade of verlies rekenen wij de aankoopprijs van de promillebril(-len) in kwestie aan. Gelieve dit tijdig te melden aan één van onze medewerkers;

Blaas-zinnig huurpakket

Organiseert u een fuif met uw organisatie? Of een personeelsevent?  Wilt u de veiligheid van uw deelnemers garanderen? Drive up Safety verhuurt het nodige materiaal!

Met het DUS-blaastoestel  kan je beroep doen op eigen vrijwilligers of personeelsleden om van de feestvierders een vrijblijvende ademtest af te nemen. Zo garandeert u een veilige thuiskomst! Het blaastoestel is professioneel en eenvoudig in gebruik. Het pakket bevat tevens een gebruiksaanwijzing en 200 blaaspijpjes voor eenmalig gebruik. Extra blaaspijpjes kunnen steeds aangekocht worden.

blaastoestel