The Guardian Angel is back!

De gezelligste, maar tevens de meest donkere periode van het jaar is weer aangebroken. Hoog tijd dus om je extra goed zichtbaar te maken in het verkeer! Onvoldoende zichtbaarheid en een verkeerde verkeersattitude liggen vaak aan de basis van vele verkeersongevallen waarbij zowel voetgangers, fietsers als bromfietsers betrokken geraken. Één op vier overleeft dergelijk ongeval niet… Cijfers die ons bezighouden! 

Ga zelf op zoek naar je eigen coole manier om meer zichtbaar te zijn in het verkeer. Er bestaan immers heel wat leuke zichtbaarheidsmaterialen naast het standaard fluohesje. Alles is mogelijk, van fluo bagcovers, reflecterende banden tot lichtgevende gadgets, … of download gewoon onze Guardian Angel applicatie en gebruik je smartphone eens op een verkeersveilige manier! De applicatie doet je smartphone flitsen in allerlei kleuren en patronen. Bevestig je flitsende smartphone veilig aan je lichaam en onze Guardian Angel beschermt je tot je veilig op je bestemming bent aangekomen!  De Guardian Angel by DUS kan je gratis downloaden voor IOS en Android via de stores of www.dus.be.

Ook dit jaar is onze GAR aanwezig in de Vlaamse secundaire scholen. Dankzij onze partner Fidea Verzekeringen schenken wij dit schooljaar 100 workshops over zichtbaarheid weg. Iedere Vlaamse secundaire school maakt kans om te winnen. Klik hier en schrijf uw school in! De inschrijvingen zijn gestart op 10 november 2015 en worden afgesloten op 8 december 2015.

Dit project werd mogelijk gemaakt met de steun van Fidea verzekeringen.

GAR2015_Affiche1